Livet i kirken/Gudstjenester

Gudstjenester

14.03.2022

Velkommen til gudstjenestene våre! 

Neste søndag, 26. mars, fortsetter vi taleserien som følger tematikken i tv-serien The Chosen, sesong 2, episode 7. Sveinung Sørhaug taler. Gospelkoret ELSK ledet av Anne Kristine Misund synger. Ingebjørg Sørhaug leder gudstjenesten. Vi feirer nattverd sammen. Barna er velkommen til Noahs ark og E10. Velkommen til kirkekaffe for alle etter gudstjenesten.

Kom gjerne tidlig for å registrere barna og finne plasser før kl 11. Vi serverer kaffe for dem som trenger det før gudstjenesten.


TV-serien The Chosen kan dere se gratis her: https://www.angel.com/watch/the-chosen.

Bli gjerne med i smågruppe: Påmelding til gruppe@trondheim.frikirke.no.

Studieheftet får du gratis i kirka og det kan lastes ned her.

Podkasten vår finner du her.

Translation here 

Program for menigheten vår 2023: Vårprogram 2023-oppdatert 7.2.pdf

Hva kan du forvente deg på søndagsgudstjenestene våre?

Vanlige folk!
Du vil møte både ungdom og studenter, familier med små barn, familier med tenåringer, voksne uten barn, enslige fedre og alenemødre, mennesker fra 20-40 forskjellige nasjoner, bygningsarbeidere, lærere, ingeniører og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige mennesker.

Lett å følge!
Vi er velsignet med frivillige som vil oversette tjenesten vår til engelsk for de av dere som ikke kjenner det norske språket. Tekstene og bønnene vises på veggen. I kirken vår bruker vi for det meste piano, gitarer, bass og trommer i musikken vår, og vi prøver å balansere mellom de tradisjonelle og nye salmer og lovsnger, noen på norsk og noen på engelsk.

Aktuell!
Alle våre predikanter vil prøve å forkynne over temaer som vi kan forholde oss til i dag. Dette kan være samfunnet vårt og forholdet mellom mennesker, hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre, tilgivelse. Andre temaer kan være vårt forhold til Gud, Bibelen, tro, tvil, vår fremtid og håp.

Informasjon for frivillige

Turnus

Link til liturgier og verktøy for planlegging

Powered by Cornerstone