Noahs ark og E10

Noahs Ark er Trondheim frikirkes søndagsskole for alle barn fra 0-14 år.

Hver søndag utenom familiegudstjenestene er det eget tilbud for barna.

19.juni har vi sommeravslutning. MiniNoah har isfest, Noahs Ark har aktivteter ute ved kirken og E10 drar til Høyt og lav.

E10-gjengen må melde seg på hos Astrid (amstevik@gmail.com)

Litt informasjon til E10-foreldrene:

* Oppmøte på Høyt og Lavt kl 10:50 (så foreldrene rekker å kjøre til kirka)

* E10 lederne har ansvar til 13 - deretter må foreldrene hente - eller være der mens ungdommene klatrer videre

* Alle må ta med vannflaske og matpakke. Vi fikser kake.

* Bindende påmelding (frist til å melde seg på 15.juni)

* Fint om de tar med seg tynne hansker - så slipper hendene å få gjennomgå.

Visjon

«Vi vil lede barna til Jesus, og hjelpe dem til å bli frimodige etterfølgere av Han.»

Noahs ark og E10

Mini-Noah er for barna mellom 0 og 2 år. Her er det først en enkel samling med fokus på sang og enkel formidling. Etter samlingen er det frilek med stort fokus på trivsel.

Noahs Ark er søndagsskolen vår. Den er delt i to, gruppe en er fra fylte 3 år og opp til skolealder. Her starter vi med en samling rundt tro, det kan se litt ulikt ut, men Jesus er i fokus. Etter det er det myldretid med mange ulike aktiviteter, alt fra klatrevegg til tegning. Den andre gruppen er for 1. - 4. klasse. Opplegget ser nokså likt ut her som for den første gruppen.

E-10 her samles barna fra 5.-8. klasse. De følger opplegget B-tweens fra Bibelleseringen og har stort fokus på trivsel og godt fellesskap