Mentoring

Ønsker du å gå et stykke på veien med en annen for å vokse i tro og tjeneste? Bli med i vårt mentorprogram!

Trondheim Frikirke er en menighet for alle generasjoner. Vi tror det er en styrke for de unge å kunne lære av de eldre og motsatt. Derfor har vi et tilbud om mentoring. 

En mentor er en medvandrer for en som ønsker å ha noen å sparre med i sitt forsøk på å være en Jesu etterfølger. Det betyr at man ikke er sjelesørger, åndelig veileder eller ekspert, men at man i kraft av sin egen livserfaring kan få være en som går noen skritt sammen med disippelen. Som mentor blir man i all sin feilbarlighet et forbilde, en leder og en veileder. En mentor har taushetsplikt og anbefales selv å ha en veileder man kan samtale med.

Mentorprogrammet er spesielt designet for deg som er student eller ung voksen. En god relasjon med en som har litt mer livserfaring viser seg å kunne bety svært mye i det å skulle vokse i relasjonen til Jesus. 

Disse to møtes til avtalt tid og sted minimum en gang i måneden. Bibel, bønn og samtale er naturlige elementer i dette møtet. Alle mentorene er godkjent av pastorene, som etterstreber at det skal være en god match. 

Ønsker du å bli mentor eller å ha mentor? Bruk denne påmeldingen

Hjem 
     
    NavnTaggerStørrelseDato  
    Mentoring i Trondheim Frikirke.docx50 kB2020-11-06 10:07
       
    Powered by Cornerstone