Speider

Trondheim Frikirkes speidergruppe består av en flokk (1.-4. klasse) og en tropp (5.-10. klasse)

Speideren har startet opp for høsten, Velkommen

Vi vil alltid ha speidere både innenfra og utenfra menigheten, så dersom du går i 1. til 10. klasse er du veldig velkommen!

Vi har følgende tilbud for Speidere høsten 2021:

Flokken (1.-4. klasse) har ukentlige møter og er med på noen turer

Troppen (5.-10.klasse) er inndelt i patruljer på 4-8 medlemmer med egne patruljeførere. De har ukentlige møter og drar på 4-5 turer overnattingsturer i løpet av året. Om sommeren drar vi på en ukes speiderleir.

Rovere (etter 10. klasse) legger opp sine egne møter, drar på artige/tøffe/kule turer som de ofte planlegger selv. De blir også gjerne med alle de andre speiderne på tur eller speiderleir. Vi har aktiviteter både ute og inne, men vokter oss vel mot å bli «sofaspeidere». Flesteparten av møtene våre er derfor utendørs. Vi møtes klokka 18.00-19.30 på torsdager, oppmøtested finner du i programmet. Om du ønsker mer informasjon om speideren, kan du kontakte vår gruppeleder:

Brita Sandstad 481 80 443 britamail@gmail.com

Velkommen!