Misjon

Frikirken Norge er aktiv i misjon og Trondheim Frikirke er med å dra lasset. På denne siden kan du lese mer om Frikirkens misjonsarbeid, vår misjonskontaktkomité og satsingen til UiO i Bulgaria.

 

 

Misjonskontaktkomité

 Misjonskontaktkomitéen har som oppgave å informere menigheten om Frikirken Norges misjonsarbeid og å inspirere tl bønne- og givertjeneste for misjon.
Vi har kontakt med misjonærer i Mali, Midtøsten og Japan

I år samler vi inn penger til nye utsendinger til Midtøsten gjennom marked som vil bli arrangert lørdag 30. januar. Det er et marked der du kan både selge og kjøpe varer og tjenester. 

Dersom du har noen spørsmål til misjonsarbeidet så kan du kontakte Lars-Gøran Strømhaug. Han er leder for misjonskontaktkomitéen. - lgstromhaug@hotmail.com

 

Frikirkens misjonsarbeid

Her kan du lese mer om Frikirken Norge sine utsendinger og våre satsinger.

 

 

Bulgariahjelpen - The Bridge  

Nødhjelp Til Romfolk I Bulgaria

Ungdom i Oppdrag Borgen driver i samarbeid med den lokale menigheten Amazing Grace i Sofia et nødhjelpsarbeid i Ghettoen i Sofia. 
 Enkeltpersoner i Trondheim Frikirke har støttet dette arbeidet i omkring 3 år, men på grunn av Coronakrisen er nøden nå blitt prekær, og vi ønsker derfor å intensivere hjelpen og invitere flere til å kunne bidra.

Utdeling av mat og medisiner er godt organisert lokalt og ledes av pastor Anton Chinkov, og all støtte vil gå direkte til dette arbeidet.  

For å følge med på oppdateringer om dette arbeidet kan du gå inn på deres Facebookside: "The Bridge" i Sofia

Misjon

 

Nyhetsbrev for The BridgePowered by Cornerstone