Misjon

Frikirken Norge er aktiv i misjon og Trondheim Frikirke er med å dra lasset. På denne siden kan du lese mer om Frikirkens misjonsarbeid, vår misjonskontaktkomité og satsingen til UiO i Bulgaria.

Bilde

Julemarked 2021

I år samler vi inn penger til våre partnere i Israel gjennom marked som vil bli arrangert etter familiegudstjeneste søndag 21 november.  Det vil bli salg av kaker, Noah produkter og eventuellt strikketøy, syltetøy o.l. I tillegg blir det tombola.

Pengene går til vår partner Netivah, som arrangerer ungdomsleir og til Bibelselskapet i Israel.

Vil du være med å bake eller selge noe til inntekt for misjonsprosjektet denne søndagen ? Ta kontakt med oss i misjonsgruppa

Anders Austegard <AndersAustegard@gmail.com>

Lars-Gøran <lgstromhaug@hotmail.com

Anita Mester <anita.mester@trondheim.kommune.no>

Mer informasjon kommer

Misjonskontaktkomité

Misjonskontaktkomitéen har som oppgave å informere menigheten om Frikirken Norges misjonsarbeid og å inspirere tl bønne- og givertjeneste for misjon.
Vi har kontakt med misjonærer i Mali, Midtøsten og Japan

Dersom du har noen spørsmål til misjonsarbeidet så kan du kontakte Lars-Gøran Strømhaug. Han er leder for misjonskontaktkomitéen (lgstromhaug@hotmail.com)

Frikirkens misjonsarbeid

Her kan du lese mer om Frikirken Norge sine utsendinger og våre satsinger.

Bulgariahjelpen - The Bridge

Nødhjelp Til Romfolk I Bulgaria

Ungdom i Oppdrag Borgen driver i samarbeid med den lokale menigheten Amazing Grace i Sofia et nødhjelpsarbeid i Ghettoen i Sofia.
 Enkeltpersoner i Trondheim Frikirke har støttet dette arbeidet i omkring 3 år, men på grunn av Coronakrisen er nøden nå blitt prekær, og vi ønsker derfor å intensivere hjelpen og invitere flere til å kunne bidra.

Utdeling av mat og medisiner er godt organisert lokalt og ledes av pastor Anton Chinkov, og all støtte vil gå direkte til dette arbeidet.

For å følge med på oppdateringer om dette arbeidet kan du gå inn på deres Facebookside: "The Bridge" i Sofia

Misjon

Nyhetsbrev for The Bridge