Gudstjenester

Velkommen til gudstjenestene våre! 

Neste søndag, 11.12 kl. 11 er du velkommen til gudstjeneste. Lars-Gøran Stømhaug om "Huset bygd på fjell". Mette Marie Aase leder gudstjenesten og Janne Bjerkholt Chen leder lovsang. Det blir Noah og E10 for barna og juleverksted og julegrøt etter gudstjenesten. Se mer informasjon om juleverksted og påmelding her.  

Podkasten vår finner du her.

Translation here 

Program for høsten 2022  her.

 

Hva kan du forvente deg på søndagsgudstjenestene våre?

Vanlige folk!
Du vil møte både ungdom og studenter, familier med små barn, familier med tenåringer, voksne uten barn, enslige fedre og alenemødre, mennesker fra 20-40 forskjellige nasjoner, bygningsarbeidere, lærere, ingeniører og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige mennesker.

Lett å følge!
Vi er velsignet med frivillige som vil oversette tjenesten vår til engelsk for de av dere som ikke kjenner det norske språket. Tekstene og bønnene vises på veggen. I kirken vår bruker vi for det meste piano, gitarer, bass og trommer i musikken vår, og vi prøver å balansere mellom de tradisjonelle og nye salmer og lovsnger, noen på norsk og noen på engelsk.

Aktuell!
Alle våre predikanter vil prøve å forkynne over temaer som vi kan forholde oss til i dag. Dette kan være samfunnet vårt og forholdet mellom mennesker, hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre, tilgivelse. Andre temaer kan være vårt forhold til Gud, Bibelen, tro, tvil, vår fremtid og håp.

Informasjon for frivillige

Turnus

 
NavnTaggerStørrelseDato
Familiegudstjeneste2020-12-16 14:10
Hovedgudstjeneste2020-12-16 14:08
Nattverdsgudstjeneste2020-12-16 14:09
Syndsbekjennelse i gudstjenesten.docx2.6 MB2021-02-23 12:36
   
Powered by Cornerstone