Velkommen til gudstjenestene våre!

Søndag 26. september kl 12 er det utegudstjeneste på Søvasslia i forbindelse med vår menighetsweekend. Pastor Helge Standal taler. Ole Jørgen Stevik deler og mange andre deltar. Hvis dere vil komme til gudstjenesten og kjøpe middag etterpå, kan dere ta kontakt med kontoret@trondheim.frikirke.no.

Det blir ikke gudstjeneste i kirka denne søndagen. Gospel Explosion har konsert kl 19.

Translation here:

For raskere registrering, meld dere på her på forhånd og kom i god tid.

Det blir kirkekaffe ute etter gudstjenesten. Bli gjerne igjen og slå av en prat med nye og gamle venner.

Gudstjenesten streames ikke på vår YouTube-kanal, men talen kan høres som podkast (se nederst på startsiden på nettsiden vår)

Hva kan du forvente deg på søndagstjenestene våre?

Vanlige folk!

Du vil møte både ungdom og studenter, familier med små barn, familier med tenåringer, voksne uten barn, enslige fedre og alenemødre, mennesker fra 20-40 forskjellige nasjoner, bygningsarbeidere, lærere, teknikere og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige mennesker.

Lett å følge!

Vi er velsignet med frivillige som vil oversette tjenesten vår til engelsk for de av dere som ikke kjenner det norske språket. Tekstene og bønnene vises på veggen. I kirken vår bruker vi for det meste piano, gitarer, bass og trommer i musikken vår, og vi prøver å balansere mellom de tradisjonelle og nye salmer og lovsnger, noen på norsk og noen på engelsk.

Aktuell! Alle våre predikanter vil prøve å forkynne over temaer som vi kan forholde oss til i dag. Dette kan være samfunnet vårt og forholdet mellom mennesker, hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre, tilgivelse. Andre temaer kan være vårt forhold til Gud, Bibelen, tro, tvil, vår fremtid og håp.