Velkommen til gudstjenestene våre!

3. juli blir det gudstjenesten som vanlig kl. 11. Vi feirer nattverd.

Det blir ikke Noahs Ark eller E10, men barne er velkommen til gudstjenesten. Vi har tegnebord for dem som trives med å tegne. Velkommen til kirkekaffe etter gudstjenesten.

Kommende gudstjenester:

10. juli taler Helge Helgheim

24.7 taler Vemund Sørhaug

7.8 taler Martin Øystese

Podkasten vår finner du her.

Translation here

Program for våren 2022 finner du her.

Hva kan du forvente deg på søndagsgudstjenestene våre?

Vanlige folk!
Du vil møte både ungdom og studenter, familier med små barn, familier med tenåringer, voksne uten barn, enslige fedre og alenemødre, mennesker fra 20-40 forskjellige nasjoner, bygningsarbeidere, lærere, ingeniører og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige mennesker.

Lett å følge!
Vi er velsignet med frivillige som vil oversette tjenesten vår til engelsk for de av dere som ikke kjenner det norske språket. Tekstene og bønnene vises på veggen. I kirken vår bruker vi for det meste piano, gitarer, bass og trommer i musikken vår, og vi prøver å balansere mellom de tradisjonelle og nye salmer og lovsnger, noen på norsk og noen på engelsk.

Aktuell!
Alle våre predikanter vil prøve å forkynne over temaer som vi kan forholde oss til i dag. Dette kan være samfunnet vårt og forholdet mellom mennesker, hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre, tilgivelse. Andre temaer kan være vårt forhold til Gud, Bibelen, tro, tvil, vår fremtid og håp.

Informasjon for frivillige

Turnus