Godhet 2024

Små ting gjort i kjærlighet kan forandre verden! Bli med du også!

Vi arrangerer ny godhetsaksjon 20. april 2024

 

Informasjon til deg som ønsker hjelp 

Godhet er en dag satt av til å gjøre godt mot andre ved å tilby praktisk hjelp.

Hovedmålgruppene er eldre, småbarnsfamilier, eneforsørgere og nye landsmenn. Vi maler, vasker, rydder, gjør hagearbeid, henger opp gardinstenger og hjelper der vi kan. Her deltar både store og små. Merk at de fleste som hjelper til ikke er profesjonelle, men har et villig hjerte. 

Hjelpen er gratis og helt uten baktanker. 

Dersom du ønsker hjelp kan du melde inn oppdrag via skjermaet som du finner her. Dersom du trenger hjelp så kan du kontakte oss på telefon: 73 91 12 40. 

Ved stor pågang så må vi prioritere hvem vi kan hjelpe. Du vil bli kontaktet av en i lederteamet vårt for å avtale detaljer. Du kan isåfall forvente deg besøk i 10.30-tiden 20. april. 

Informasjon til deltakere: 

Godhet varer fra 10:00 til 16:00. Vi legger opp til at barnefamilier kan være med fra 10:00 til 14:00, og de avslutter dagen med lunsj i kirka. Møt opp i Frikirka i god tid, så får vi startet på tiden, og kommer oss også ut på oppdragene raskere. 

Ved ankomst vil du få en tskjorte, og det vil også bli servert lunsj og kaffemat. Det kan likevel være lurt å ta med litt snacks. 

Godhet 2024

 

Hvorfor må jeg betale for å være med på Godhet?

Vi ønsker at de som mottar godhet skal få det helt gratis. Det betyr at vi stiller med eget utstyr til oppdragene vi utfører, og det koster. Deltakeravgiften er satt til 100 kroner for voksne, og 50 for barn, ungdom og studenter. Da får man også en t-skjorte som er med å synliggjøre Godhet i nabolagene der vi er til stede, samt lunsj og kaffemat. 

Hvorfor i alle dager skal vi gjøre dette?

Godhet 2024

Er det én ting alle kan være enige om, kristen som ikke-kristen, er det at Jesus var god. I Apg, 10, 38 står det: «Jesus fra Nasaret ble salvet av Gud med Hellig Ånd og kraft, og han gikk omkring overalt og gjorde vel». Den første kirke var også kjent av alle for å være god. De tok seg av de fattigste og de laveste i samfunnet. Vi tror at Godhet er noe kirka skal være kjent for, ikke bare i gamle dager, men også i dag.

Dette er en fantastisk mulighet for å være sosial, tjene andre og formidle Guds rike ved å gjøre noe praktisk.

Hva om godhet var det folk hadde forbundet med kristne?
Hva om kristne var kjent som «De som er gode », ikke «de sære», «de rare», «de dømmende» eller «de konservative».

Det er drømmen.

Kontakt Hanne

Kontaktperson

Hanne Sugustad Kvåle

Eldste

e-post: hannesugustad@gmail.com

tlf: 958 67 231

Powered by Cornerstone