Godhet Trondheim

Små ting gjort i kjærlighet kan forandre verden! Bli med du også!

Vi arrangerer ny godhetsaksjon våren 2023. 

Påmelding for deltakere her!

Trenger du hjelp? Meld inn oppdrag her!

--

Her er informasjon om Godhet 2023:

Lørdag 6. mai 2023. Fra 10:00 til 16:00.

Vi legger opp til at barnefamilier kan være med fra 10:00 til 14:00, men er selvsagt mulig å være med lenger. 

Godhetsdagen i Trondheim handler om å vise praktisk godhet mot folk som trenger det. Det kan for eksempel være å hjelpe noen med å male hus, rydde i hagen, handle på butikken, sette opp et gjerde, vaske ned et kjøkken, dele ut vafler, plukke søppel, og mye mer. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Godhet Trondheim

De som er i hovedmålgruppen for Godhet er aleneforsørgere, eldre, nye landsmenn, eller folk som av en eller annen grunn har behov for en håndstrekning.

Folk melder inn oppdrag som de trenger hjelp til, de bruker et eget skjema. Vi registrerer oppdragene og vurderer hvor mange personer vi må sende for å få gjennomført det som trengs. Og alt er helt gratis for dem som mottar!

Hvorfor må jeg betale for å være med på Godhet?

Vi ønsker at de som mottar godhet skal få det helt gratis. Det betyr at vi stiller med eget utstyr til oppdragene vi utfører, og det koster. Deltakeravgiften er satt til 100 kroner for voksne, og 50 for barn. Da får man også en t-skjorte som er med å synliggjøre Godhet i nabolagene der vi er til stede. Du kan melde deg på her.

Hvorfor i alle dager skal vi gjøre dette?

Godhet Trondheim

Er det én ting alle kan være enige om, kristen som ikke-kristen, er det at Jesus var god. I Apg, 10, 38 står det: «Jesus fra Nasaret ble salvet av Gud med Hellig Ånd og kraft, og han gikk omkring overalt og gjorde vel». Den første kirke var også kjent av alle for å være god. De tok seg av de fattigste og de laveste i samfunnet. Vi tror at Godhet er noe kirka skal være kjent for, ikke bare i gamle dager, men også i dag.

Dagen starter kl. 10, og vi holder på til rundt kl. 16. Dette er en fantastisk mulighet for å være sosial, tjene andre og formidle Guds rike ved å gjøre noe praktisk.

Hva om godhet var det folk hadde forbundet med kristne?
Hva om kristne var kjent som «De som er gode », ikke «de sære», «de rare», «de dømmende» eller «de konservative».

Det er drømmen.

Powered by Cornerstone