Utleie

Våre lokaler kan også leies til ulike formål.

Vi har flere rom som egner seg godt blant annet til minnesamvær, private arrangementer, møter, konferanser eller undervisningsformål.

Dersom du ønsker mer informasjon om lokalene, eventuelt en omvisning så ta gjerne kontakt med oss på hans@trondheim.frikirke.no.

Maks kapasitet for Lillesalen, som er det største rommet vårt utenom selve kirkerommet er 120 stk.

Lokalene passer godt for dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager og jubileer, minnestunder, seminarer, kurs etc.

Det er lett å komme seg til oss ved bruk av kollektivtrafikk, i tillegg er her gode parkeringsmuligheter for bil.

Vi tilbyr:

Kjøkken
Stoler og bord
Bestikk og tallerkener
TVer for fremvisning
Projektor og lerret
Mikrofoner, trådløse og med tråd
Internett tilgang
Heis
Toaletter og lokaler som er godt tilrettelagt for rullestolbrukere.

2. etasje

I 2. etg av frikirken har vi lyse og praktiske lokaler som kan brukes til selskap, seminar eller møtevirksomhet. Det er er et lettstelt kjøkken med god kapasitet, flere grupperom, vrimleområde og møtesal med plass til 80 personer.