Utleie

Våre lokaler kan leies til ulike formål.

Vi har flere rom som egner seg godt blant annet til minnesamvær, private arrangementer, møter, konserter, konferanser eller undervisningsformål.

NB! Når det gjelder minnesamvær har vi en fastpris på 2 800 kr for Lillesal og kjøkken, som er hyppigst brukt.
Det er også denne prisen du får om du lar begravelsesbyrået ta seg av bestillingen.

Våre tre hyppigst leide lokaler er:

Kirkesal

I kirkesalen vår er det til vanlig plass til 250-350 avengig av hvordan man plasserer stolene. Her er moderne lydannlegg og mulighet for ulike lyssettinger.

Lillesal

Lillesalen er det nest største samlingsrommet vårt, her er det normalt sitteplasser til 120 stk (så lenge det er avstandsrestriksjoner vil dette tallet variere mellom 60 og 80 avhengig av hvor mange familiemedlemmer som kan sitte sammen).
I rommet finner en også mikrofoner, videokanon og lydannlegg.

Øvre sal

I 2. etg av frikirken har vi lyse og praktiske lokaler som kan brukes til selskap, seminar eller møtevirksomhet. Det er er en møtesal med normalt plass til 80 personer. I tillegg finner man et tilhørende lettstelt kjøkken med god kapasitet, flere grupperom og vrimleområde.

Lokalene våre passer godt for dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager og jubileer, minnestunder, seminarer, kurs etc.

Det er lett å komme seg til oss ved bruk av kollektivtrafikk, i tillegg er her gode parkeringsmuligheter for bil.

Vi tilbyr:

Kjøkken
Stoler og bord
Bestikk og tallerkener
TVer for fremvisning
Projektor og lerret
Mikrofoner, trådløse og med tråd
Internett tilgang
Heis
Toaletter og lokaler som er godt tilrettelagt for rullestolbrukere.