Samlivskurs

Samlivskurset 6 kvelder om å være 2

Trondheim Samtalesenter, i samarbeid med Trondheim Frikirke, Pinsemenigheten Betel, og Norkirken Trondheim Salem, har gleden av å invitere dere til en 6 kvelder med fokus på parforholdet. Gottman samlivskurs er utviklet av professor Dr. John Gottman, og baserer seg på 40 år med forskning på over 3000 par. Kurset bygger på innholdet i Gottmans bok: “Hemmeligheten bak et lykkelig parforhold”.

Den verdenskjente samlivsforskeren har funnet syv prinsipper som gjør at forhold blir varige, harmoniske og sunne. De enkle prinsippene kan føre til en sunnere måte å håndtere konflikter på og forbedre nærhet og “vi”-følelsen i forholdet. Påmelding nederst på denne siden.

På kurset vil dere lære

  • Å styrke kjennskap til hverandre
  • Å bygge vennskap og tillit 
  • Gjenkjenne og møte invitasjoner 
  • Konfliktløsning 
  • Hvordan dere kan støtte hverandre 
  • Utvikle felles historie, verdier og mål

På kurset vil det være en god kombinasjon av undervisning og oppgaver. Det er paret selv som løser oppgaver, og det er ingen gruppesamtaler o.l. Kurset passer for par i alle aldre, både nyetablerte par og par som har levd sammen lenge.  

Praktisk informasjon  

Arrangementet er et samarbeid mellom menigheter i Trondheim; Trondheim Frikirke, Pinsemenigheten Betel, Norkirken Trondheim, og Trondheim Samtalesenter. 
Dato: Onsdager 19-21.30; 27.09.23, 18.10.23, 08.11.23, 29.11.23, 24.01.24, 14.02.24
Sted: Salemhuset, Prinsensgt. 22b, 2.etg.
Pris: Kr 2500,- pr. par inkludert undervisning, kursmateriell og enkel bevertning.

Mer informasjon om samlivskurset, påmelding og hvem som underviser finner du her.

Powered by Cornerstone