Bli giver

Har du lyst å være med å bidra økonomisk til arbeidet i Trondheim Frikirke?

Vi oppfordrer alle som er en del av fellesskapet vårt til å gi et fast beløp hver måned. Det gir en god forutsigbarhet for økonomien vår, samtidig som det gir eierskap til menigheten vår.

Pengene du gir er blant annet med på å drifte kirkebygget vårt og dekke lønninger til de ansatte.

Ved å bruke skjemaet nedenfor har du en mulighet til å gi et engangsbeløp eller opprette en fast givertjeneste på avtalegiro og signere avtalen elektronisk. Ønsker du at gaven skal registreres som en gave med skattefradrag har du mulighet til dette også.

Dersom du ønsker å ENDRE givertjenesten eller lurer på hvor mye du gir, ta kontakt med kasserer@trondheim.frikirke.no.  Kasserer er eneste person i menigheten som har innsikt i denne personlige informasjonen.

Tusen takk for den gaven du ønsker å gi.

Beløp:
NOK