Livet i kirken/Givertjeneste

Givertjeneste

14.03.2023

"Alt vi eier tilhører Deg. Av ditt eget gir vi deg tilbake." Dette ber vi hver søndag når vi tar opp kollekt i Trondheim Frikirke. Gud har gitt oss så mye, og det er et priviligeium å få være med å gi av våre ressurser, vår tid, våre evner og ikke minst våre penger til Guds rike. 

Les mer her

Noahs Ark har no tatt sommerferie. På sommergudstjenestene vil det være tegnebord med aktiviteter på for barna. Noah Ark starter opp igjen den 18.august.

Noahs Ark er søndagsskolen for alle barn fra 0-14 år.

Vi ønsker å lede barna til Jesus og hjelpe dem til å bli frimodige etterfølgere av han.

Bilde

Mini-Noah 0- 5 år. Mini-Noah er delt inn i to grupper: 0-3 år og 4-5 år. Her er det først en samling med fokus på sang og enkel formidling ved bruk av Awana. Puggels for de minste og Cubbies for den elste gruppa.  Etter samlingen er det frilek med stort fokus på trivsel og formingsaktiviteter Den minste gruppen er en foreldre med inn og det er en flott anledning til å bli kjent med nye. 4-5 åringene kommer gjerne uten foreldre.

Noahs Ark 1. - 4. klasse. Vi har fellessamling med musikk, undervisning, konkurranser og bønn, går så i smågrupper og avslutter med lek og hobby. Vi lærer om mennesker og hendelser i Bibelen og knytter det enkelt opp til våre liv. Holder til i andre etasje og blir fulgt opp av av lederne.

E-10  5.-8. klasse. Vi har et opplegg med fokus på  trosliv og hverdag. På E10 legges det stort fokus på trivsel og godt fellesskap.

Noahs Ark er hver søndag utnom familiegudstjenestene, da feirer vi gudstjeneste med hele menigheten. Vi ønsker å legge tilrette for familiene og derfor vil rommet MiniNoah og ammerom stå åpent  fra kl 10. Ta med niste pakka og kom å lek litt før gudstjenesten.

 

Søndagsskolen vår: Noahs ark og E10

Pedagogisk opplegg

Fra høsten av startet vi opp med Awana Spark på Noahs Ark. MiniNoah vil ha Awana Puggels og Cubbies og opplegg fra NLMung. 

Hjertilig velkommen Noahs Ark!!

                        

 

Powered by Cornerstone