Bli med på påskeleir! Påske er tid for sol, fellesskap, Jesus, ski og moro. Hvorfor ikke feire den sammen med de beste ungdommene?

ENDELIG KAN VI SAMLES IGJEN!

Påske = Påskeleir, og i år blir den  på Søvassli leirsted. Søvassli leirsted ligger på fjellet ved Søvasskjølen, kun en liten times kjøring fra Trondheim. Leiren er for alle fra 8. trinn og til og med 3. vgs.

Påmelding her

Påskeleir 2022

Aktiviteter
Søvassli og området rundt gir muligheter til mange ulike aktiviteter. Gled dere til paintball, klatring, badehall, nattcup?, tribes og mye mye mer!

Reise
Det blir ikke lagt opp til fellesreise. Vi anbefaler deltakerne og samkjøre eller ta buss til og fra leiren. Info om buss kommer i leirbrevet.

Påmelding og pris
Påmelding nederst på denne siden. (Kommer senere)
1700 kr for medlemmer i FRIK og for de som ønsker å bli medlem i FRIK (50 kr vil gå til medlemskontigent). FRIK er ungdomsgruppa i Trondheim Frikirke. For ikke medlemmer er prisen på leiren 1900 kr. Dersom du synes dette er for dyrt, ta kontakt og vi finner en løsning. Det er viktig for oss at alle har mulighet til å være med på leiren.

Overnatting

På Søvassli er det internat, hvert rom har mellom 3 og 5 sengeplasser. Vi passer på at du kommer på rom med noen du kjenner om du ønsker det. Hvert rom har eget bad med dusj.

Mat
Alle måltider er inkludert i prisen. Dersom du har noen allergier vil vi at du informerer oss om dette ved påmelding. Det blir kiosk, så ta gjerne med deg kontanter til det eller betal med vipps

Leirbrev
Leirbrev blir sendt ut ca en uke før leiren, her er pakkeliste, info om transport, foreløpig program osv.

Midlertidig program
her

Spørsmål?
Ta kontakt med Ingebrikt Kvam, ingebrikt@trondheim.frikirke.no tlf 98 45 88 25 eller dere kan sende oss melding på facebook.

Påskeleir blir arrangert av FRIK ungdomsarbeidet i Trondheim Frikirke.
Velkommen!

Påskeleir 2022