Støperiet

Støperiet er Trondheim Frikirkes arbeid for unge voksne.
Vi har som visjon å «utfordre og utruste unge voksne til et liv med Jesus som forbilde».
Arbeidet bygger også på Trondheim Frikirkes 3 kjerneverdier:

inkluderende
ekte
raus

Vi møtes hver onsdag kl. 19. Annenhver gang til undervisningskveld, Input, og annenhver gang til vekstgrupper.

Undervisningskveldene som vi har kalt Input er lagt opp litt som et seminar, hvor vi oppfordrer talerne til å gå dypere inn i et tema enn hva man ville gjort på en gudstjeneste. Vi inviterer de aller fleste talerne våre inn utenfra, da vi ønsker mennesker som er eksperter på ulike tema.
Talene varer omlag 45-60 min med mulighet for spørsmål fra salen etterpå.
Vi starter disse kveldene med middag, som koster 30 kroner.

Vekstgruppene våre er kjønnsdelte. Her ønsker vi å møtes og samtale sammen om det å følge Jesus i hverdagen. Vi spiser middag eller kveldsmat sammen og går så over i samtaler.

Det vil være mulig å bli med i vekstgrupper i starten av hvert semester og det vil bli markedsført godt. Ta eventuelt kontakt med hans@trondheim.frikirke.no om du ikke har fått noe informasjon om dette.

Undervisninger fra Støperiet