Er du student eller ung voksen og har lyst til å vokse som leder? Da er Akademiet noe for deg.

«Akademiet – Neste steg i liv og tjeneste» er Frikirkens lokale ledertreningskurs for Unge Voksne. Vi tror alle som følger Jesus har en tjeneste, men kanskje er du en av de som gjerne vil tjene i en menighet eller kristen organisasjon. Vi i Frikirken har her skreddersydd et opplegg der en møter erfarne ledere, pastorer og menighetsplantere over seks samlinger.

Akademiet utruster deg til å bli bedre kjent med deg selv og hva Gud har lagt ned i deg. Du får mulighet til fellesskap med andre ledere og sammen vokse. Kurset er ment for å gi ny kunnskap og dybde som kan hjelpe deg i å kjenne at din tjeneste blir enda mer meningsfull. Selvinnsikten kurset vil også være nyttig med tanke på arbeidsliv, familie og studier. 

 

Kursplan

Lørdag 10.april. Da blir det lang dag med 2 tema inkl. DISK-test. (ca. 10.00 - 16.30)

Torsdag 15.april: Kurskveld (17.30 - 2200)

Torsdag 22.april: Kurskveld  (17.30 - 2200)

Torsdag 29. april: Kurskveld  (17.30 - 2200)

Torsdag 6.mai: Kurskveld  (17.30 - 2200)

Alle undervisningene inkluderer et måltid. 

Kursavgift: 500kr

Bilde

Kursholdere

Ole Jørgen Stevik er eldste i Trondheim Frikirke og rektor ved Øya videregående skole og ungdomsskole. 

Bård Olav Sugustad har vært leder av diakonrådet i Trondheim Frikirke i en årrekke og jobber til daglig som CTO for Cinderella Eco Group AS.

Begge disse er gode ledere som nyter stor tillit i Trondheim Frikirke. De har både opplevd gledene og utfordringene ved å være ledere både i menighet og i arbeidslivet. 

Søknadsprossess

Søknadsfrist: Påske

Fyll ut søknaden i skjemaet under. Alle mellom 19 og 35 år kan søke, men kursholdere vil i samarbeid med pastor velge ut 8 som får delta på kurset. Prioritering på hvem som deltar vil bli gjort på bakgrunn av: nåværende tjeneste, alder og motivasjon. Vi oppfordrer mange til å søke. 

Søknadsfristen er gått ut. 

Powered by Cornerstone