Er du student eller ung voksen og har lyst til å vokse som leder? Da er Akademiet noe for deg.

«Akademiet – Neste steg i liv og tjeneste» er Frikirkens lokale ledertreningskurs for Unge Voksne. Vi tror alle som følger Jesus har en tjeneste, men kanskje er du en av de som gjerne vil tjene i en menighet eller kristen organisasjon. Vi i Frikirken har her skreddersydd et opplegg der en møter erfarne ledere, pastorer og menighetsplantere over seks samlinger.

Akademiet utruster deg til å bli bedre kjent med deg selv og hva Gud har lagt ned i deg. Du får mulighet til fellesskap med andre ledere og sammen vokse. Kurset er ment for å gi ny kunnskap og dybde som kan hjelpe deg i å kjenne at din tjeneste blir enda mer meningsfull. Selvinnsikten kurset vil også være nyttig med tanke på arbeidsliv, familie og studier. 

Kurset er inndelt i 6 undervisninger á 4 timer:

  • Lørdag 6. mars kl 9-17 - Undervisning 1 og 2  "Mine ferdigheter og min profil (inkl. personlighetstesten Strengthfinder)"
  • Torsdag 11. mars: 17:30-21:30 - Undervisning 3 "Disippelskap"
  • Torsdag 18. mars: 17:30-21:30 - Undervisning 4 "Menighetsplanting"
  • Torsdag 25. mars: 17:30-21:30 - Undervisning 5 "Evangelisering"
  • Torsdag 8. april: 17:30-21:30 - Undervisning 6 "Veien videre"

Alle undervisningene inkluderer et måltid. 

Kursavgift: 500kr

Bilde

Kursholdere

Ole Jørgen Stevik er eldste i Trondheim Frikirke og rektor ved Øya videregående skole og ungdomsskole. 

Bård Olav Sugustad har vært leder av diakonrådet i Trondheim Frikirke i en årrekke og jobber til daglig som CTO for Cinderella Eco Group AS.

Begge disse er gode ledere som nyter stor tillit i Trondheim Frikirke. De har både opplevd gledene og utfordringene ved å være ledere både i menighet og i arbeidslivet. 

Søknadsprossess

Søknadsfrist: Fredag 19. februar

Fyll ut søknaden i skjemaet under. Alle mellom 19 og 35 år kan søke, men kursholdere vil i samarbeid med pastor velge ut 8 som får delta på kurset. Prioritering på hvem som deltar vil bli gjort på bakgrunn av: nåværende tjeneste, alder og motivasjon. Vi oppfordrer mange til å søke. 

Søknadsfristen er gått ut. 

Powered by Cornerstone