Misjonsløp for Mali i vinterferien

Mali er i en skikkelig krevende situasjon! Koronavirus og terrororganisasjoner truer både livsgrunnlag og trosfrihet.

Du kan være med å hjelpe! Hvor mange km er du villig til å gå for å samle inn penger til Frikirkens arbeid i Mali? Eller hvem kan du være sponsor for?

Tusenvis av mennesker i Mali er drevet på flukt internt i landet den siste tiden, og mange av disse er Fulanier. I årets aksjon samler vi inn penger til disse menneskene. Frikirken har jobbet i Mali siden 1989, og har solide partnere som er tett på krisen som skjer nå.

Alle kan delta, når som helst i løpet av uke 8 mellom 20-27.februar.

Registreringsfrist 27.februar lørdag kl.12.00

Skjema til hjelp for innsamling

Hvordan deltar man?

Før den 20. februar må du skaffe sponsorer. En sponsor er en som lover å gi penger dersom du fullfører. Du kan for eksempel spørre tante Turid om hun vil sponse deg for å gå så langt på ski som du klarer i vinterferien. Hun kan da si at hun vil sponse 10kr per kilometer. Dersom du går 50km i påsken blir det 500kr til inntekt for flyktningene i Mali. Hun kan også si at hun vil sponse 500kr uansett hvor langt du går.

Du kan delta individuelt eller som et lag. Kanskje skal hele familien se hvor langt de kan gå på ski i vinterferien?

Bruk skjemaet på denne siden til hjelp for registrering.

Innen 27. februar kl 12:00 må du registrere det du samlet inn på denne siden

Del bilder og engasjement på facebook

facebookarrangementet kan du være med på å dele bilder og samle sponsorer. Vær med på å skape entusiasme rundt innsamlingen. Det vi gjør er viktig.

Gudstjenesten 28. februar

På kveldsgudstjenesten den 28. februar vil vi avsløre hvem som har samlet inn mest og vi får intervjuer og se bilder fra vinterferieaksjonen.