Misjon

Frikirken Norge er aktiv i misjon og Trondheim Frikirke er med å dra lasset. På denne siden kan du lese mer om Frikirkens misjonsarbeid, vår satsing i Bulgaria og vår lokale misjonsgruppe.

Bulgariahjelpen - The Bridge

Nødhjelp Til Romfolk I Bulgaria

Ungdom i Oppdrag Borgen og Trondheim Frikirke innleder samarbeid om nødhjelp til Romfolk i Bulgaria
I første omgang vil hjelpen fokusere på en getto i Sofia som den lokale menigheten Amazing Graze har gitt bistand til i den senere tid. Enkeltpersoner i Trondheim Frikirke har støttet dette arbeidet i omkring 3 år, men på grunn av Coronakrisen er nøden nå blitt prekær, og vi ønsker derfor å intensivere hjelpen og invitere flere til å kunne bidra.

Utdeling av mat og medisiner er godt organisert lokalt og ledes av pastor Anton Chinkov, og all støtte vil gå direkte til dette arbeidet.

For å følge med på oppdateringer om dette arbeidet kan du gå inn på deres Facebookside: "The Bridge" i Sofia

Misjon

Misjonskontaktkomité.

Misjonskontaktkomitéen arrangerer også det årlige misjonsmarkedet.

Frikirkens misjonsarbeid.

Her kan du lese mer om Frikirken Norge sine utsendinger og våre satsinger.