Koronaviruset

Etter myndighetenes anbefalinger har Menighetsrådet bestemt å stanse alle samlinger og aktiviteter i Trondheim frikirke. Dette gjelder tilogmed 2. påskedag.

Dersom du ønsker å prate med noen så ta gjerne kontakt med oss pastorer! Vi mottar mange henvendelser både via telefon og videosamtaler fra mennesker som trenger noen å snakke med. Vi ønsker at det skal være lav terskel for å ta kontakt.

Ta vare på hverandre!

Mange av oss opplever denne tiden som litt spennende, enkelte kan synes det er fint å få være hjemme fra jobb. Andre igjen trenger hjelp, støtte og oppmuntring fra fellesskapet. Vi håper dere tar kontakt med hverandre og tilbringer tid via telefon eller andre medier, spesielt med dem som opplever dette som en tøff tid.

Dersom du går gjennom en vanskelig tid nå, kjenner deg ensom og bekymret så ta kontakt med oss pastorer, smågruppen eller en venn du stoler på.

Kirken i tiden fremover.

Vi har stengt ned alle aktivitieter som krever fysisk oppmøte, men jobber stadig med digitale erstatninger. Informasjon vil bli gitt via våre facebooksider og her.

Vi oppmunter dere til å bruke denne tiden i ro og prøve ut noen av de åndelige praksisene som vi har snakket om på gudstjenestene.

Vi har på siden her publisert noen dokumenter som vi har laget i forbindelse med faste, som dere gjerne kan bruke.

La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg!

Dette sier Jesus i Johannes kapittel 14. La oss bruke tid sammen med han som er livets opphav, som kan snu angst og uro til håp og glede. Vår bønn som pastorer er at vi alle setter til side tid med Gud i denne perioden. Bruk muligheten til å gi han er rom i hverdagen.