Velkommen til søndagstjenestene våre!

Gudstjenestene søndag kl. 11.00 er nå åpne for 100 deltagere.

Meld dere på her: https://www.checkin.no/event/30465/gudstjeneste-07-03-21

Søndag 7. mars taler Ingebrikt Kvam over temaet "7 spørsmål om tro". Konfirmantene deltar. Kom i god tid for å få faste, tilviste plasser.

Vi sender talene på YouTube: Link til vår YouTube-kanal

Vi har et bønnemøte før gudstjenesten i 2. etg., dette starter klokka 10:15. Alle som ønsker å delta på dette er hjertelig velkomne!

Søndagsskole: Noahs ark og E10

Hos oss lærer barna om Jesus gjennom mer barnevennlige prekener, synger sanger, spiller og deltar i forskjellige aktiviteter som alle fokuserer på å bygge vennskap. Barnearbeidet vårt er en stor mangfoldig gruppe barn fra mange forskjellige nasjoner.

For å satse på ungene i denne peridoen har vi friluftssøndagsskole (ute) fra kl. 11-13 hver søndag. Det avtales møtested som kunngjøres her på nettsiden og hver familie sørger for mat, drikke og sitteunderlag. Foreldrene har ansvar for barna sine. Det blir andakt og natursti.

Fra og med søndag 14. februar blir det parallelt frilftssøndagsskole og digital gudstjeneste.

Inntil videre blir det altså ingen innendørs samlinger for Noah og E10.

FOR OPPDATERT INFORMASJON OM KIRKEN OG COVID-19. TRYKK HER

Hva kan du forvente deg på søndagstjenestene våre?

Vanlige folk!

Du vil møte både ungdom og studenter, familier med små barn, familier med tenåringer, voksne uten barn, enslige fedre og alenemødre, mennesker fra 20-40 forskjellige nasjoner, bygningsarbeidere, lærere, teknikere og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige mennesker.

Lett å følge!

Vi er velsignet med frivillige som vil oversette tjenesten vår til engelsk for de av dere som ikke kjenner det norske språket. Tekstene og bønnene vises på veggen. I kirken vår bruker vi for det meste piano, gitarer, bass og trommer i musikken vår, og vi prøver å balansere mellom de tradisjonelle og nye salmer og lovsnger, noen på norsk og noen på engelsk.

Aktuell! Alle våre predikanter vil prøve å forkynne over temaer som vi kan forholde oss til i dag. Dette kan være samfunnet vårt og forholdet mellom mennesker, hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre, tilgivelse. Andre temaer kan være vårt forhold til Gud, Bibelen, tro, tvil, vår fremtid og håp.