Familieskolen

Samlivskurset 7 kvelder om å være 2

Praktiske opplysninger

Pris: Kr 2000 pr. par. Dette inkluderer deltakerhefte og servering.

Påmeldingen gjør du ved å kontakte kjellaug@trondheimsamtalesenter.no eller 45 61 98 18 hvis du har andre spørsmål.

Samlivskurset tar opp syv av de viktigste sidene ved et hvert samliv mellom mann og kvinne. Kurset er designet for å være til hjelp for alle par, uansett livssyn, som ønsker å utvikle, forbedre og styrke sitt forhold.

Kurset består av undervisning og individuelt arbeid der det enkelte par skal arbeide med spørsmål som undervisningen tar opp.

Kursdagene 2020/2021 er: 30.9, 28.10, 25.11, 13.01, 10.02, 10.03, 07.04.

Det blir undervist i følgende emner- i denne rekkefølgen:
Å bygge et sterkt fundament
Kunsten å kommunisere
Konflikthåndtering
Tilgivelsens betydning
Foreldre og svigerforeldre
God sex
Kjærlighet i praksis

Vi begynner kl.19.00 med middag med påfølgende undervisning og bearbeidelse av stoffet som blir presentert. Dette er en kveld hvor hvert enkelt par skal få ta imot noe godt, både for hode, hjerte og mage.  Så går det slag i slag med en kombinasjon av undervisning og videre bearbeidelse av stoffet som presenteres. Parene skal ikke ha gruppesamtaler med andre par, men arbeide hver for seg. Kvelden avsluttes ca 21. 30.

Hvor holdes kurset?

Samlivskurset finner sted i Trondheim Frikirkes lokaler. Adresse: Brøsetvegen 145A, 7048 Trondheim.

Mer info om familieskolen finner du her:

Familieskolen

Familieskolen er et samarbeidsprosjekt mellom Trondheim Frikirke, Salem menighet, Betania Misjonsforening(NLM), Pinsemenigheten Betel og Trondheim Samtalesenter.