Kalender/Påskeleir

Påskeleir

1.-4. april 2023
 — 

Velkommen til årets høydepunkt!

1.-4. April blir det påskeleir på Søvassli! Hold deg fast, dette blir bra!

Vi skal nyte livet, høre om Jesus, få gode venner, spise god mat og kose oss max med ting som paintball, badeland og kanskje til og med isfiske.

Leiren blir på Søvassli, som ligger på fjellet ved Søvasskjølen, kun en liten times kjøring fra Trondheim. Leiren er for alle fra 8. trinn og til og med 3. vgs.

Påmelding her

Aktiviteter:

Det blir mange koselige og spektakulære aktiviteter i løpet av leiren. De fleste ar inkludert i prisen, men noen koster ekstra. Da vil det i så fall alltid være gratis alternativ.

Badeland: 140,-      

Paintball: ca 150,-

Bowling: ca 100,-

 

Overnatting:

På Søvassli er det internat, hvert rom har mellom 3 og 5 sengeplasser. Vi passer på at du kommer på rom med noen du kjenner om du ønsker det. Hvert rom har eget bad med dusj.

 

Mat:

Alle måltider er inkludert i prisen. Dersom du har noen allergier vil vi at du informerer oss om dette ved påmelding. Det blir kiosk, så ta gjerne med deg kontanter til det eller betal med vipps.

 

Reise:

Det blir ikke lagt opp til fellesreise. Vi anbefaler deltakerne å samkjøre eller ta buss til og fra leiren. Gjerne ta kontakt om du ønsker noen å sitte på med. Det går også en buss som ankommer to timer etter leirstart, og en til Trondheim rett etter leirslutt.

 

Økonomisk støtte:

Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å dra på leir, så hvis økonomien er et hinder ta kontakt med: Ingebrikt Kvam: 984 58 825.

 

Leirbrev:

Leirbrev blir sendt ut omtrent en uke før leiren, her er pakkeliste, foreløpig program osv.

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Ingebrikt Kvam, ingebrikt@trondheim.frikirke.no tlf 984 58 825 eller Jørgen Greve, jgreve@nlm.no tlf 905 30 937.

 

Påskeleir
Powered by Cornerstone