Kalender/Gudstjeneste ved Helge Standal

Gudstjenester

Velkommen til gudstjenestene våre! 

Søndag 12.12 kl. 11 feirer vi neste adventsgudstjeneste. Pastor Helge Standal taler, Lars-Gøran Strømhaug leder og Nils Petter Vedvik leder det musikalske. Barna er velkommen til Noahs Ark og E10. Vi feirer dåp!

God uke alle sammen!

Translation here:

Gudstjenesten streames ikke på vår YouTube-kanal, men talen kan høres som podkast (se nederst på startsiden på nettsiden vår)

Hva kan du forvente deg på søndagstjenestene våre?

Vanlige folk!

Du vil møte både ungdom og studenter, familier med små barn, familier med tenåringer, voksne uten barn, enslige fedre og alenemødre, mennesker fra 20-40 forskjellige nasjoner, bygningsarbeidere, lærere, ingeniører og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige mennesker.

Lett å følge!

Vi er velsignet med frivillige som vil oversette tjenesten vår til engelsk for de av dere som ikke kjenner det norske språket. Tekstene og bønnene vises på veggen. I kirken vår bruker vi for det meste piano, gitarer, bass og trommer i musikken vår, og vi prøver å balansere mellom de tradisjonelle og nye salmer og lovsnger, noen på norsk og noen på engelsk.

Aktuell! Alle våre predikanter vil prøve å forkynne over temaer som vi kan forholde oss til i dag. Dette kan være samfunnet vårt og forholdet mellom mennesker, hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre, tilgivelse. Andre temaer kan være vårt forhold til Gud, Bibelen, tro, tvil, vår fremtid og håp.

Informasjon for frivillige

Turnus

Liturgier og noter

Spotifyliste med åpningssanger

Spotifyliste med salmer

Powered by Cornerstone