Kalender/Gudstjeneste v/ Lise T. Sagdahl

Gudstjeneste

Den Gud jeg skulle ønske du kjente - tar imot deg akkurat som du er

Velkommen til søndagstjenestene våre!

Vi har våre tjenester hver søndag klokka 11.00. Vi har et bønnemøte før gudstjenesten i 2. etg., dette starter klokka 10:15. Alle som ønsker å delta på dette er hjertelig velkomne!

Barna blir hos oss den første delen av gudstjenesten, men drar til barne- og tweensarbeidet Noah's Ark før prekenen starter. Barna lærer om Jesus gjennom mer barnevennlige prekener, synger sanger, spiller og deltar i forskjellige aktiviteter som alle fokuserer på å bygge vennskap.
Barnearbeidet vårt er en stor mangfoldig gruppe barn fra mange forskjellige nasjoner.

Etter gudstjenesten blir det servert kaffe, te og knekkebrød. Vi håper at dette er et sted hvor nye relasjoner kan bygges. Spredt utover semesteret, har vi familiegudstjenester, her er hele kirken samlet for en generasjonstgudsjeneste. Noen ganger vil du også bli invitert til å bli med på en tur ute etter gudstjenesten.

 

Koronasituasjonen

Vi vil gjøre vår plikt i å forhindre smittespredning på våre gudstjenester, derfor har vi strenge tiltak for dette. 

 - Maks 200stk per gudstjeneste. (NB! kom tidlig for å få plass. Dørene åpner kl 10:15.)

 - Alle vil bli registrert med navn og telefonnummer ved ankomst

 - Har du luftveissymptomer eller er i karantene - hold deg hjemme!

 - Hold minst en meter avstand til de utenfor din husstand

 - Være nøye med håndhygiene før, under og etter gudstjenesten

 

Hva kan du forvente deg på søndagstjenestene våre?

Vanlige folk!

Du vil møte både ungdom og studenter, familier med små barn, familier med tenåringer, voksne uten barn, enslige fedre og alenemødre, mennesker fra 20-40 forskjellige nasjoner, bygningsarbeidere, lærere, teknikere og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige mennesker.

Lett å følge!

Vi er velsignet med frivillige som vil oversette tjenesten vår til engelsk for de av dere som ikke kjenner det norske språket. Tekstene og bønnene vises på veggen. I kirken vår bruker vi for det meste piano, gitarer, bass og trommer i musikken vår, og vi prøver å balansere mellom de tradisjonelle og nye salmer og lovsnger, noen på norsk og noen på engelsk.

Aktuell! Alle våre predikanter vil prøve å forkynne over temaer som vi kan forholde oss til i dag. Dette kan være samfunnet vårt og forholdet mellom mennesker, hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre, tilgivelse. Andre temaer kan være vårt forhold til Gud, Bibelen, tro, tvil, vår fremtid og håp.

Powered by Cornerstone