Påskeleir

Påskeleir 2021

Bli med på påskeleir! Påske er tid for sol, fellesskap, Jesus, ski og moro. Hvorfor ikke feire den sammen med de beste ungdommene?
 — 

ENDELIG KAN VI SAMLES IGJEN!

Påske = Påskeleir, og i år blir den  på Søvassli leirsted. Søvassli leirsted ligger på fjellet ved Søvasskjølen, kun en liten times kjøring fra Trondheim. Leiren er for alle fra 7. trinn og til og med 3. vgs.

Påmelding her

Korona

Koronasituasjonen har vært krevende for mange og det er derfor vi med stor frimodighet arrangerer påskeleir innenfor de reglene som vi får fra myndighetene. Vi oppfordrer foreldre til å sende ungdommene på en trygg og god leir hvor de kan vokse som mennesker og som troende. På grunn av den vedvarende faren for avlysning/utsettelse har vi lagt opp til en alternativ dato for gjennomføring av leir, det blir 13.-16. mai. (Kristi himmelfartsdag)

Aktiviteter
Søvassli og området rundt gir muligheter til mange ulike aktiviteter. Gled dere til "capture the flag", bordtennisturneringer, skiturer for de som vil, snøballkrig, samlinger, påskeleirbandet!, grilling, spillkveld, nattkino og mye mer!

Reise
Det blir ikke lagt opp til fellesreise. Vi anbefaler deltakerne og samkjøre eller ta buss til og fra leiren. Info om buss kommer i leirbrevet.

Påmelding og pris
Påmelding nederst på denne siden. (Kommer senere)
1500 kr for medlemmer i FRIK og for de som ønsker å bli medlem i FRIK (50 kr vil gå til medlemskontigent). FRIK er ungdomsgruppa i Trondheim Frikirke. For ikke medlemmer er prisen på leiren 1800 kr. Dersom du synes dette er for dyrt, ta kontakt og vi finner en løsning. Det er viktig for oss at alle har mulighet til å være med på leiren.

Overnatting
På Søvassli er det internat, hvert rom har mellom 3 og 5 sengeplasser. Vi passer på at du kommer på rom med noen du kjenner om du ønsker det. Hvert rom har eget bad med dusj.

Mat
Alle måltider er inkludert i prisen. Dersom du har noen allergier vil vi at du informerer oss om dette ved påmelding. Det blir kiosk, så ta gjerne med deg kontanter til det eller betal med vipps

Leirbrev
Leirbrev blir sendt ut ca en uke før leiren, her er pakkeliste, info om transport, foreløpig program osv.

Spørsmål?
Ta kontakt med Ingebrikt Kvam, ingebrikt@trondheim.frikirke.no tlf 98 45 88 25 eller dere kan sende oss melding på facebook.

Påskeleir blir arrangert av FRIK ungdomsarbeidet i Trondheim Frikirke.

Velkommen!

Powered by Cornerstone