Velkommen til gudstjeneste!

Våre gudstjenester er hver søndag kl. 11:00. Bønnemøtet før gudstjenesten starter 10.15, her er alle hjertelig velkommen å delta!

Barna er med i første del av gudstjenesten, men har så sitt eget opplegg i «Noah’s ark» (0-10 år) og E-10 (fra 10 år og oppover). Barna lærer om Jesus, synger, leker og koser seg sammen med ulike aktiviteter og med et stort fokus på relasjonsbygging. Barnearbeidet er stort og variert, med barn fra mange ulike nasjoner.

Les mer om Noah’s Ark her. .

Etter gudstjenesten serverer vi kirkekaffe (vi har te og vann også. . . ). Her håper vi du vil knytte nye bekjentskaper. Noen søndager har vi familiegudstjeneste, hvor alle generasjoner er sammen gjennom hele gudstjenesten. Etter gudstjenesten enkelte søndager inviteres man til felles tur ut i Trondheims flotte natur.

Hva vil du møte når du kommer til gudstjeneste i Trondheim Frikirke?

Vanlige folk!
På våre gudstjenester treffer du tenåringer og studenter, familier med småbarn, med tenåringer, voksne uten barn; enslige fedre og mødre; folk fra over 20 ulike nasjoner, tømmermenn og lærere, datafolk og sykepleiere. Med andre ord: helt vanlige folk.

Lett å følge med!
Sangtekster og lignende kommer opp på storskjerm. Du trenger ikke bla i salmebøker eller kunne noe utenat for å følge med og delta. Vi bruker mest piano, gitar, bass og slagverk, og sangene vi synger har frisk rytme. Noen er på engelsk, men de fleste er på norsk, og du vil også finne kjente sanger og salmer.

Aktuelt!
Pastoren og de andre som taler prøver å snakke om ting som angår oss i dag – om fellesskap og forhold mellom mennesker, støtte, hjelp, sladder og tilgivelse – om vårt forhold til Gud, Bibelen, tvil, tro, framtid og håp.