Velkommen til Trondheim Frikirke

I Trondheim Frikirke vil du møte alle aldersgrupper, fra de minste barna, via ungdommer og studenter til godt voksne. Vi håper at denne hjemmesiden kan gi deg et lite glimt av menigheten vår og svar på noen helt enkle spørsmål:

Hvis du ønsker å finne ut mer om oss, så kan du enten høre på noen taler fra våre gudstjenester, eller ta en titt på noe av det som er skrevet om oss i pressen. Du kan også ta en titt på noen TV-gudstjenster som ble vist i NRK i 2007 og 2008.

Men det er klart at hvis du ønsker å komme oss enda nærmere inn på livet,  så vil det aller beste være om du kommer på besøk, gjerne på en av våre gudstjenester. Vi samles hver søndag kl.11 i Frikirken på Moholt, vegg i vegg med Taxisentralen.

For mange mennesker har Alphakurset vårt vært en god vei til å bli kjent med menigheten og hva vi tror på. Alphakurset kjøres to ganger i året, med start i januar og i september. Ta en titt under våre aktiviteter for å få vite mer om hva Alpha er og hvordan du kan melde deg på dette.

Da vil vi bare ønske deg en god fornøyelse!