Småspeiderarbeid vår 2018

Det blir dessverre ikke småspeider i Trondheim Frikirke i vår.

I vår blir det dessverre ikke småspeider i Trondheim FSK. Grunnen for dette er at det er for få speidere til at vi kan drive arbeidet nå i vår. Utifra det vi har fått beskjed om var det bare tre speidere som kunne hadde tid til å fortsette med speider nå i vår, og dette blir for få til at vi kan fortsette nå i vår. Vi gjorde en ordentlig jobb for å prøve å få flere speidere i fjor høst og klarte da akkurat å få nok til at vi kunne ha småspeider i høst, men vi ser dessverre ikke at det er grunnlag i menigheten til å drive nå i vår. Vi har fortsatt lyst til å prøve å få startet opp et ordentlig og stabilt småspeiderarbeid i menigheten så vi kommer til å prøve igjen til høsten. Hvis det er flere spørsmål er det bare å ta kontakt med meg på thomas bzz.no eller ringe 98646485 (helst utenom skole/arbeidstid) så skal jeg forsøke å svare på spørsmål.

Troppen fortsetter som normalt!