Gruppetur til Klæbuhytta

Helgen 20.-22. oktober drar vi på gruppetur til Klæbuhytta

Gruppetur til Klæbuhytta

Helgen 20.-22. oktober drar vi på gruppetur til Klæbuhytta. Turen blir fra fredag til søndag for troppen og fra lørdag til søndag for flokken! Troppen sover ute i lavo eller gapahuk, mens flokken sover inne på hytta.

Oppmøte for troppen på fredag blir 18:00 i kirka så kjører vi felles opp til Klæbu. Flokken møter ved Dalholt skytebane klokken 13:00 på lørdagen så går de sammen med lederne inn til hytta. Henting for alle blir klokken 14:00 på søndagen fra Dalholt skytebane.

Middag på fredagen blir individuelt mens vi fikser felles middag på lørdagen for hele gruppa.

Pakkeliste:

Sovepose

Liggeunderlag

Varmt tøy

Vanntett tøy

Hodelykt/lommelykt og kniv

Middag til fredagen (bør kunne tilberedes på bål) (Bare for troppen)

Frokost til lørdag og søndag (Flokken trenger bare til søndag) (Brødmat)

Lunsj til lørdag (Brødmat)

50 kr til middag på lørdagen

Påmelding til Thomas på tlf 98646485 eller epost thomas@bzz.no innen fredag 13. oktober for både flokk og tropp. For flokken er det veldig fint om noen foreldre har lyst til å være med også.

Gi beskjed om eventuelle allergier ved påmelding slik at vi kan ta hensyn til dette! Gjelder alle speiderne!