Speideren

Vi har speidermøter hver torsdag, normalt enten med oppmøte på parkeringsplassen i estenstadmarka, eller ved frikirka. For mer info om dette, se program for både flokk og tropp nederst på siden.
For nyheter og andre beskjeder, se saker på høyre side av skjermen.

Trondheim Frikirkes speidergruppe

Vi vil alltid gjerne ha flere speidarar både fra menigheten og utenfor menigheten, så viss du går i 1. til 10. klasse er du veldig velkommen!

Vi har følgende tilbud for Speidere;

• Flokken (1. - 4. klasse)  -  Vi håper  å starte opp med speiderarbeid for de minste i høst, men er avhengig av flere speidere om det skal bli noe i år.
  • Troppen (5.-10.klasse) er inndelt i patruljer på 4-8 medlemmer med egne patruljeførere. De har ukentlige møter og drar på 4-5 turer overnattingsturer i løpet av året. Om sommeren drar vi på en ukes speiderleir.
  • Rovere (etter 10. klasse) legger opp sine egne møter, drar på artige/tøffe/kule turer som de ofte planlegger selv. De blir også gjerne med alle de andre speiderne på tur eller speiderleir.

Vi har aktiviteter både ute og inne, men vokter oss vel mot å bli "sofaspeidere". Flesteparten av møtene våre er derfor utendørs. Vi møtes klokka 18.00-19.30 på torsdager, oppmøtested finner du i det programmet. Om du ønsker mer informasjon om speideren, kan du kontakte vår gruppeleder:

Brita Sandstad  481 80 443  britamail gmail.com

eller troppsleder:

Thomas Johansen 98646485  thomas bzz.no

Programmer for inneværende semester:  Se bunn av siden

Linker til noen websider om speiding:
Frikirkens Speiderkorps (klikk på "Speideren")
Norges Speiderforbund
Speiderbasen.no

Speidermøtene er på torsdager fra 18:00 til 19:30. Se terminlister nederst på siden for info om oppmøtested. Ved spørsmål ligger det her også kontaktinfo til ledere.

Nye speidere er alltid velkomne!