Konfirmasjon

Trondheim Frikirke har konfirmantundervisning fra august til mai.

Konfirmanter 2019

For konfirmantåret 2018/19 vil Frikirken samarbeide med Vineyard Trondheim om konfirmant tilbudet.

Det vil bestå av 13 konfirmasjon samlinger på torsdager (det vil ikke kollidere med speideren), bli-kjent weekend, en overnatting i kirka og en misjonstur til England i påskeuka.

Konfirmantene vil bli presentert på en søndagsgudstjeneste.

Ønsker du å konfirmere deg i Frikirken? Ta kontakt med solveig@trondheim.frikirke.no - 45485804 - for påmelding og evt. spørsmål.

Velkommen på bli-kjent weekend for ungdom fra 8 klasse og oppover fra 24-26 august. I år går turen til Laberget på Skogn!

Dette blir en helg med konkurranser, aktiviteter, god mat, sosialt,  lovsang, andakt og forhåpentligvis blir du kjent med noen nye. Det tar ca. 1 time å kjøre og det er også mulig å komme seg dit enkelt med tog.

Mer info om leiren og betaling vil bli sendt pr mail når leiren nærmer seg.

Hva koster det å være konfirmant i Frikirken?

For våre egne medlemmer koster det ingenting.

For dem som ikke er medlem koster det kr.600.

Da får man konfirmantbibel, konfirmantperm, konfirmantgave.

Når er Konfirmasjonsgudstjenesten?

2019 - søndag 26. mai kl.11.00

Gudstjenesten vil normalt være ferdig til kl.12.30.

Hvem kan bli konfirmant i Frikirken?

Konfirmantundervisningen vår er åpen for alle 9.klassinger. Hovedtyngden vil likevel normalt være ungdommer som allerede er tilknyttet i menigheten. I tillegg har vi flere konfirmanter som enten er venner av våre konfirmanter eller aktive i noe av Frikirkens ungdoms- og speiderarbeid.

Hva forventes det av konfirmanter i Frikirken?

Først og fremst forventes det en positiv innstilling og trofast oppmøte. Det betyr at konfirmantundervisningen må gå foran andre aktiviteter samme dag og tid. Hvis man ikke kan prioritere undervisningen, kan man heller ikke være konfirmant hos oss. Da vi har høye forventninger til oppmøte og aktiv deltakelse både i ungdomsgruppen Rejoice og på våre gudstjenester, ønsker vi samtaler med konfirmanter som ikke har tilknytning til Frikirken før de evt. blir tatt opp som konfirmanter.