Familieskolens Samlivskurs

Kursdager for "7 kvelder om å være 2" i 2017/2018 blir

27.september, 25.oktober, 22.november, 10. januar, 07. februar, 07. mars og 04. april.

Hva er Samlivskurset?

Samlivskurset tar opp syv av de viktigste sidene ved ethvert samliv mellom mann og kvinne. Kurset er designet for å være til hjelp for ethvert par, uansett livssyn, som ønsker å utvikle, forbedre og styrke sitt forhold.

Hvordan foregår kurset?

Kurset består av undervisning og individuelt arbeid der det enkelte par skal arbeide med spørsmål som undervisningen tar opp.

Hvilke emner blir tatt opp?

Det blir undervist i følgende emner- i denne rekkefølgen
Å bygge et sterkt fundament
Kunsten å kommunisere
Konflikthåndtering
Tilgivelsens betydning
Foreldre og svigerforeldre
God sex
Kjærlighet i praksis

Hvordan er en kurskveld lagt opp?

Vi begynner kl. 19.00 med middag med påfølgende undervisning og bearbeidelse av stoffet som blir presentert. Dette er en kveld hvor hvert enkelt par skal få ta imot noe godt, både for hode, hjerte og mage Vi begynner kl. 19.00 med middag. Så går det slag i slag med en kombinasjon av undervisning og videre bearbeidelse av stoffet som presenteres. Parene skal ikke ha gruppesamtaler med andre par, men arbeide hver for seg. Kvelden avsluttes ca 21. 30.

Hvor holdes kurset?

Samlivskurset finner sted i Trondheim Frikirkes lokaler. Adr. Brøsetvegen 145A

Hvorfor er det én måned mellom hver kursdag?

Fordi deltakerne på den måten får bedre tid til å bearbeide stoffet og jobbe med sitt parforhold til neste kursdag.

Praktiske opplysninger

Pris: Kr 2000 pr. par. Dette inkluderer deltakerhefte og servering.

Påmelding:

For påmelding ta kontakt på mobil, 45 61 98 18, eller epost, post@trondheimsamtalesenter.no. Påmeldingsfrist er 15. september 2017.

Arr. Familieskolen.
Familieskolen er et samarbeidsprosjekt mellom Trondheim Frikirke, Betania (Norsk Luthersk Misjonssamband), Salem menighet (Normisjon), og Pinsemenigheten Betel.

Mer informasjon om Familieskolen finner du på hjemmesiden: www.familieskolen.org.